Mi ez?

2010.10.07. 09:52 pinkrabbit

Szia,

ez egy blog, ami jelenleg is alakul, egészen filmünk forgatásáig, keddig.

Pinkwater című elképzelésünket két éve kezdtük fejleszteni, azóta nagyon-nagyon sokan dolgoztak benne és dolgoznak még most is, a célegyenesben. A film első változata egy elsős rendezés vizsgára készült - Ez 5 perces volt, 18ezer forintból készült és Vörös András szerepelt benne, mint úszóedző. Azóta az ötletből forgatókönyv lett. A szereplők is változtak: Vörös András helyett, most László Zsolt az edző és Loki Dominika a főszereplőnk, Andi, akire hosszas casting után találtunk rá. A Superbutt zenekar a zenét adja, amihez Pejtsik Pétert kértük meg, hogy adjon musical hangulatot. Természetesen a Pinkwaterből nem lehetett volna film az MMK és a film stábjának keménymagja nélkül. Herpai Sára és Blaumann Edit az elejétől a végéig viszik a filmet és segítenek akármiben elakadunk. 

A filmről már biztos sokan hallottatok. Tavaly tavasszal úgy volt, hogy le tudjuk forgatni, de anyagi és technikai gondjaink adódtak, ami miatt a halasztás mellett döntöttünk -  helyesen. A Pinkwater forgatókönyvét a MIDPOINT forgatókönyv fejlesztő workshopon sikerült fejleszteni nyáron, ami garantálta, hogy nem telt el feleslegesen a pár hónap. Azóta újra összeállt a stáb és, most az előttünk álló 6 napos forgatáson, az elmúlt két év munkáját próbáljuk kiteljesíteni.

Ennek a blognak a célja, hogy támogatókat és követőket találjunk. Filmünk olyan hiánnyal kűzd, amin pár ezer forint adomány is segít. A filmnek eddig is akadtak támogatói, Szegedi Péter és egyéb barátaink. Ha Te is szeretnél segíteni, jelezd.

 

Köszönettel: PinkStáb

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://pinkwaterfilm.blog.hu/api/trackback/id/tr422352458

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása